<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=120532333010801&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Asuria_Logo
Guida mig till studier
Hitta ett jobb

Med Job Ready kan våra jobbcoacher ägna mer tid åt våra deltagare

Lästid: 4 min

För snart en månad sedan lanserade Asuria sitt nya Rusta och Matcha system - Job Ready. Idag kan jobbcoacherna jobba i ett förbättrat system för rusta och matcha som minskar administrationen och ger mer tid åt det som räknas - deltagarna som söker arbete och arbetsgivarna som de matchas ihop med.

Område: Jobbmatchning

Det är en lång process och hårt arbete tillsammans med utvecklaren av Job Ready, företaget ReadyTech, som ligger bakom beslutet att byta system, berättar Sonya Celebioglu, områdeschef för Asuria i för Stockholm, Södertälje, Uppsala, Västerås och Eskilstuna.

Vi vägde för- och nackdelar  med att byta system mot varandra och insåg att med Job Ready får vi en möjlighet att ligga i framkant i vår bransch. Vi är en växande organisation och behöver därför ett flexibelt system. Job Ready gör det möjligt för oss att utvecklas, berättar hon.

Eftersom Asurias kontor i Australien redan använder Job Ready fanns goda möjligheter att inhämta synpunkter om systemet, innan beslut fattades.

När vi pratade med jobbcoacherna i Australien märkte vi snabbt att de bara hade bra saker att säga om Job Ready och när vi fick möjlighet att titta på systemet såg vi att det har väldigt god funktionalitet och är väldigt användarvänligt. Det som avgjorde beslutet för oss, är att vi behöver ett flexibelt system som anpassar sig till våra behov samtidigt som det tillför nya tjänster och här är vi övertygade om att Job Ready är det rätta systemet för oss, säger Sonya Celebioglu.

Med gott samarbete och täta möten kunde samarbetet med Ready Tech snabbt sättas på plats och idag är Sonya Celebioglu väldigt nöjd med beslutet att byta system till Job Ready. 

Job Ready är ett förstklassigt, människocentrerat och flexibelt system som ger oss konkurrensfördelar genom att reducera och förenkla administrationen för våra jobbcoacher så att de kan ägna mer tid åt det som vi tror är det viktigaste i det här, de deltagare och arbetsgivare vi jobbar med, säger Sonya Celebioglu.

Nu har knappt en månad gått sedan onboardingen av Job Ready för Asuria. Sonya Celebioglu berättar att de synpunkter hon fått från jobbcoacherna kring bytet hittills handlar om att de uppskattar sök- och filtreringsfunktioner samt möjligheter till massåtgärder som underlättar arbetet. Särskilt uppskattad är den Jobbtavla som både jobbcoacher och deltagare kan ha tillgång till. Där listas olika typer av jobb och för jobbcoacherna är det möjligt att rekommendera deltagare olika jobb direkt från systemet.  Systemet ska fortsätta optimeras och utvecklas, berättar Sonya Celebioglu, bland annat ska det förhoppningsvis snart bli möjligt att logga in i systemet via Bank-ID. För handläggarna väntar också en implementering av en tjänst som kommer underlätta jobbmatchningen genom att analysera deltagarnas preferenser och erfarenheter, baserat på den information som finns i systemet. 

Både våra jobbcoacher och våra deltagare kommer ha stora fördelar av det nya systemet genom en mer användarvänlig användarportal som tillför värde till vår tjänst, säger Sonya Celebioglu. 

Vill du som arbetssökande dra nytta av vårt nya och förbättrade system för jobbmatchning? Kontakta oss här så matchar vi dig mot hållbara jobb.
 


Om Asuria

I samarbete med arbetsgivare, myndigheter och kommuner stöttar Asuria jobbsökande till en långsiktig anställning. Vi är ett internationellt företag med mer än 30 års erfarenhet av att hjälpa människor att hitta rätt i arbetslivet. Det som gör oss på Asuria lite annorlunda är att vi är entreprenörer. Med kreativitet,  gott humör och en genuin tro på framgång löser vi komplexa utmaningar i ständigt nya situationer. Tillsammans når vi långt!

Författare

Asuria

Vill du läsa fler nyheter från oss?

Tillbaka till artiklar