<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=120532333010801&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Asuria_Logo
Guida mig till studier
Hitta ett jobb
Om Asuria

I samarbete med arbetsgivare, myndigheter och kommuner stöttar Asuria jobbsökande till en långsiktig anställning

Jobbsökande

Asuria hero 5

Arbetsgivare

Asuria-Hero-3-1

Samarbetspartner

Header cutout 3 low

Så här tänker vi

Vi stöttar på vägen mot nytt jobb eller studier. Genom att lyssna in dig och samarbeta med arbetsgivare inom olika branscher, myndigheter och kommuner öppnar vi dörrar. Riktigt bra matchningar ger hållbara och långvariga arbetsrelationer.

Fördomsfri matchning

Du ska alltid ha modet att vara dig själv med oss. Vi ger stöd till kloka vägval och skapar hållbara matchningar genom ett normkritiskt tillvägagångssätt. Våra handledare gillar att utmana, peppa och arbeta för ett inkluderade arbetsliv som gynnar alla.

Entreprenöriella hjärtan 

Det som gör oss på Asuria lite annorlunda är att vi är entreprenörer. Med kreativitet,  gott humör och en genuin tro på framgång löser vi komplexa utmaningar i ständigt nya situationer. Tillsammans når vi långt!

Jobba hos oss

Vi lägger ut våra lediga tjänster via Arbetsförmedlingen, men tar även emot spontanansökningar till jobbamedoss@asuria.se. Vi stämmer kontinuerligt av inkomna spontanansökningar, och återkommer till dig om din profil skulle matcha våra behov.

Bild-9-n
Bild 11
Bild 6 n
Bild 3
Bild 4

För dig som vill ha arbete

Asuria jobbar vi tillsammans med dig så att du går rustad genom varje steg för att få och behålla det jobb som passar dig bäst. 

Hitta ditt nästa jobb

För dig som söker medarbetare

Vi på Asuria hjälper dig att hitta medarbetare med kunskap och kompetens som passar olika branscher, roller och företagskulturer. 

Hitta kvalificerad personal

Vi hjälper myndigheter

I över 20 år har vi levererat matchningstjänster till kommuner och myndigheter. Med vår förmåga och expertis når vi överenskomna mål.  

Upptäck vad vi kan göra i din kommun eller region

Har du frågor? Vi finns här för dig.

Kontakta oss