<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=120532333010801&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Asuria_Logo
Guida mig till studier
Hitta ett jobb

Ditt nya jobb är Asurias mål!

Lästid: 4 min

Asuria jobbar nära individen. Det innebär att vi anpassar coachingen till varje enskild person genom att identifiera människors olika styrkor och viljor. Att som arbetssökande få rådgivning och vägledning i processen kan hjälpa en få nya perspektiv och hitta oväntade vägar in i arbetslivet.

– Vi ger människor nya perspektiv och stöttning i att komma vidare, säger Barnabas Udin, jobbcoach på Asuria i Västerås. Att få människor att förstå vad de vill och hitta nya vägar framåt är vad som motiverar Barnabas i hans arbete.

Stöttar dig hela vägen in i mål

Asuria coachar människor, precis som du, till ett nytt jobb. Genom att välja Asurias jobbcoacher får du en dedikerad person som genom individuella samtal kan stötta dig längs vägen för att du slutligen ska komma i mål. Förutom att skriva CV och personliga brev stöttar Asurias jobbcoacher även långsiktigt och ser till att alla deltagare hittar en väg som fungerar i längden, och inte bara för stunden. Man får även möjlighet till olika aktiviteter såsom intervjuträning och workshops för nätverkande. 

– Deltagarnas mål är mina mål, säger Barnabas. Han menar på att hans egen drivkraft i arbetet ligger i linje med de målsättningar han sätter upp tillsammans med sina deltagare.

Som en av Asurias jobbcoacher jobbar Barnabas alltid utifrån tydligt uppsatta mål med sina deltagare. Han menar att hans största framgång är när arbetet med en deltagare ger resultat. Målet är guida människor i rätt riktning, till ett nytt arbete eller studier.

Varje person är unik

Asuria jobbar utifrån tankesättet att alla människor har olika behov och förutsättningar i sitt arbetssökande. Här blir därför kommunikationen a och o för att lära känna varje deltagare och identifiera vad de behöver. Barnabas har en examen inom kommunikation och sociologi och får ofta höra av människor i sin omgivning att han är bra på att bygga relationer – en kunskap som han har god användning för i sin roll som jobbcoach. Men ofta kommer även hans egna erfarenheter av jobbsökande väl till hands.

– Jag har själv varit i samma situation där jag sökt många jobb, och jag vet hur tufft det kan vara. Som jobbcoach är viktigt att sätta sig in i varje människas situation och vara en stöttande pelare när de stöter på motgångar.

Våga ta steget

Oavsett om man har ett långt arbetsliv bakom sig eller precis har börjat söka jobb, menar Barnabas att det finns hjälp att få. Det gäller att våga be om stöttning för att komma framåt.

– Även om man vet vad man vill kan det vara bra att få in ett nytt perspektiv genom en jobbcoach som kan stötta dig i att komma vidare. Mitt råd till alla som söker jobb är att våga ta steget. Tillsammans får vi ut det bästa av din situation, avslutar han.Söker du jobb och behöver stöttning längs vägen?

Asuria tar dig in på rätt spår. Vi erbjuder både jobbcoachning och studie- och yrkesvägledning för att hitta det bästa för dig. Vi välkomnar alla med beslut om att få ta del av våra tjänster via Arbetsförmedlingen. Om du är intresserad av att höra mer om hur vi jobbar, är du varmt välkommen att kontakta oss här!

Författare

Asuria

Vill du läsa fler nyheter från oss?

Tillbaka till artiklar