<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=120532333010801&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Asuria_Logo
Guida mig till studier
Hitta ett jobb

Asuria Malmö söker jobbcoach

Lästid: 3 min

Asuria Sverige expanderar. Därför söker vi nu ytterligare en jobbcoach/handledare till våra två kontor i Malmö. Är du en snabbfotad  individ som letar efter en utmaning där du kan göra skillnad för samhället? Då vill vi höra från dig! 

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Placering: Malmö

Om rollen

Som vår nya handledare/jobbcoach i Malmö  möter du arbetssökande och stöttar människor till arbete eller studier. Du entusiasmerar och motiverar de arbetssökande genom samtal, seminarier och i kontakt med arbetsgivare. Dessutom jobbar du med deltagarna både enskilt och i grupp. Jobbcoachningen sker inom ramen för ”Kundval Rusta och Matcha” på uppdrag av Arbetsförmedlingen.

Vi söker dig som:

- Har bred kunskap om arbetsmarknadens behov och utmaningar både lokalt och regionalt
- Drivs av att nå uppsatta mål och har ett säljande och resultatinriktat arbetssätt
- Tror på individen och att alla har en plats på den svenska arbetsmarknaden
- O
behindrat behärskar både svenska och engelska i tal och skrift

Arbetslivserfarenhet:

För att bli aktuell för tjänsten behöver du ha dokumenterad erfarenhet av att jobba som handledare eller coach. Du behöver också ha:

- Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat
- Minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av områdena rekrytering, omställningsarbete för arbetssökande, studie- och yrkesvägledning, personalfrågor, arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor, social- och gruppsykologi eller karriärvägledning

eller

- Två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid (inom de senaste 5 åren)
- Minst 120 högskolepoäng eller motsvarande poäng från yrkeshögskola inom något av områdena arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, psykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeututbildning, socionomutbildning, samhällsvetenskap eller pedagogik

Låter det här som du?

Vill du veta mer eller har du frågor om rollen? Klicka här för att läsa hela annonsen på Arbetsförmedlingens hemsida och få information om ansökning och kontaktperson.

Vi ser fram emot din ansökan med CV och ett personligt brev. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan.

Sista dag för ansökan är 10 februari 2022.

Välkommen!


Om Asuria

Om du letar efter en utmaning där du kan göra skillnad för samhället så är Asuria rätt plats för dig. Hos oss får du arbeta med organisationer med fokus på de lokala förutsättningarna – samtidigt som du tillhör ett internationellt företag med mer än 30 års erfarenhet av att hjälpa människor att hitta rätt i arbetslivet. Asurias företagskultur driver nytänkande, utmaning och passion i alla tjänster vi levererar. Verksamheten bygger på att varje enskild medarbetare behandlar alla vi möter med empati, värdighet och respekt.

Författare

Asuria

Vill du läsa fler nyheter från oss?

Tillbaka till artiklar