<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=120532333010801&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Asuria_Logo
Guida mig till studier
Hitta ett jobb

Asuria det självklara valet för jobbsökande i Hässleholm

Lästid: 3 min

Asuria coachar arbetssökande till ett hållbart arbete där de vill stanna länge. Vi fortsätter vår tillväxtresa och finns nu också i Hässleholm. Lennart Björkquist är en av de jobbcoacher och handledare som ska få verksamheten i området att växa. Ett arbete som han ser mycket fram emot.  

– Det  är jättespännande att utveckla verksamheten här. Vi har en hel del skarpa konkurrenter men jag är övertygad om att vi kommer bli det självklara valet för jobbsökande i Hässleholm, säger Lennart.  

Lennart har en bakgrund som naturvetare och har sedan 2013 jobbat med jobbcoachning och handledning. Han har dessutom varit aktiv inom SFI som lärare, för att ge fler människor möjligheten att komma ut i arbetslivet. I sin nya roll på Asuria vill han bygga förtroende med deltagarna och få dem att känna att de verkligen får ut något av jobbcoachningen. 

Utmanar jobbsökande att tänka utanför boxen 

En del av Asurias arbete är att ge människor arbeten som håller i längden. Lennarts drivkraft som jobbcoach är att få människor att se arbetet som något mer än bara en försörjning. Jobbet ska också vara en miljö för ett socialt liv där man ska trivas och kan växa. Detta blir möjligt genom att ställa de rätta frågorna och få dem att tänka i nya perspektiv.  

– En jobbcoach har inte bara kunskap om arbetsmarknaden, den kan också hjälpa en att tänka utanför boxen genom att ställa rätt frågor. Även om man har erfarenhet av att söka jobb kan man behöva någon att bolla med. Man fastnar lätt i sina egna idéer och inte sällan kan man behöva coachning i att tänka i nya banor. Man kan behöva någon som peppar en för att komma loss från de negativa tankarna och tänka framåt, säger Lennart. Söker du arbete i Hässleholm och vill komma i kontakt med en jobbcoach som kan handleda dig i ditt jobbsökande?
 

Hos Asuria får du hjälp, oavsett bakgrund och tidigare erfarenheter. Vi erbjuder både jobbcoachning och studie- och yrkesvägledning, och välkomnar alla med beslut om att få ta del av våra tjänster via Arbetsförmedlingen. Om du är intresserad av att höra mer om hur vi jobbar, är du varmt välkommen att kontakta oss här! 

Författare

Asuria

Vill du läsa fler nyheter från oss?

Tillbaka till artiklar