<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=120532333010801&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Asuria_Logo
Guida mig till studier
Hitta ett jobb

Ann-Cathrin Savén etablerar Asuria i Göteborg och Västra Götaland

Lästid: 3 min

Med målet att skapa hållbara jobbmatchningar i hela landet, öppnar nu Asuria kontor i Västra Götaland. Ann-Cathrin Savén har i rollen som regionchef sedan maj i år letat efter de bästa lokalerna och rekryterat den bästa personalen. 

Asuria, som har sin grund i Australien, etablerades i Sverige under hösten 2020 med ambitionen om att skapa hållbara och samhällsnyttiga jobbmatchningar för såväl arbetsgivare som arbetssökande. Nu ska Asuria bli en självklar aktör i Västsverige och en viktig del av samhällsbyggnaden. Detta med hjälp av Ann-Cathrin Savén.  

– Många etablerade företag i branschen tänker fortfarande i samma banor som de alltid gjort. På Asuria vill vi göra saker annorlunda. Vi har en välutvecklad och hållbar metodik som tar avstamp i vårt internationella arv. Med vår bakgrund och erfarenhet är jag övertygad om att vi kommer vara en spännande och välbehövlig aktör på den svenska marknaden, säger Ann-Cathrin. 

Med gedigen och mångårig erfarenhet i branschen och sitt stora kontaktnät siktar Ann-Cathrin på att kunna skapa nya tankesätt och spännande partnerskap. Med Asuria i ryggen hoppas hon också att bidra till en sund och hälsosam konkurrens i området. 

Samarbete och partnerskap 

Ann-Cathrin äntrade Asuria i maj som regionchef för Asuria Västra Götaland, och hennes första fokus är att etablera Asuria på den lokala marknaden i Göteborg. Dels genom att hitta rätt lokal att verka i, men framför allt, genom att anställa rätt kompetens. 

– Jag har länge jobbat med deltagare och erbjudit guidning, och för mig är handledningen avgörande för hela verksamheten. Jag vet att det finns otroligt många duktiga handledare därute, och det ska bli otroligt spännande att få bygga upp Asuria Västra Götaland från grunden och hitta den bästa kompetensen, säger Ann-Cathrin. 

Utöver det kommer Ann-Cathrin bidra till att bygga relationer med andra företag och potentiella partners som delar Asurias värderingar. Värderingar såsom mångfald, inkludering och jämlikhet. Att bilda samarbeten med lokala företag skapar också lokala förutsättningar för att utveckla och rusta deltagare till jobb. Tillsammans med likasinnade samarbetspartners och arbetsgivare kan Asuria arbeta för en konkurrenskraftig och hållbar arbetsmarknad.   

Asuria siktar mot stjärnorna 

Ann-Cathrin har lång erfarenhet av att arbeta i olika chefspositioner inom såväl utbildning som arbetsmarknadstjänster. Förutom att ha arbetat i både privat och offentlig sektor, har hon även haft eget företag där hon erbjudit rådgivning och guidning till chefer, arbetsgrupper och medarbetare inom olika organisationer. Nu är hon glad över att få ta sig an en ny utmaning, och hon ser ljust på Asurias framtid.    

– Det blir en lång och krokig väg, men nog sjutton ska vi nå stjärnorna. The sky is the limit! säger Ann-Cathrin. Vill du komma i kontakt som potentiell arbetsgivare eller partner? 

Vad roligt! Asuria samarbetar gärna med andra verksamheter som delar våra värderingar. Kontakta oss så pratar vi mer. 

Författare

Asuria

Vill du läsa fler nyheter från oss?

Tillbaka till artiklar