<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=120532333010801&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Asuria_Logo
Guida mig till studier
Hitta ett jobb

Hos oss får du hjälp att skriva ett CV som leder till jobb

Lästid: 5 min

Är du en av dem som söker jobb efter jobb, men inte når hela vägen fram? Kanske har du återkommande filat på ditt CV bara för att konstatera att telefonsamtalet om att komma på intervju aldrig kommer? Du är inte ensam – tvärtom upplever många av våra deltagare att de har svårt att bli kallade till anställningsintervjuer under sin jobbsökningsprocess. Trots att de ansöker till många jobb, lyckas de sällan ta sig vidare till nästa steg i rekryteringsprocessen.

Område: Anställningsintervju

Ett viktigt steg för att lyckas nå fram och bli kallad till jobbintervju är att skriva ett CV och ett personligt brev som fångar arbetsgivarens intresse. Du behöver också sätta dig in i arbetsgivarens situation och fundera över vilken person och vilka kompetenser de verkligen letar efter. När du sen skriver ditt CV gäller det att du inte underskattar värdet av dina tidigare yrkeserfarenheter – många erfarenheter kan vara till stor nytta för den aktuella tjänsten även om det inte är exakt samma typ av arbete som det handlar om.

Det här kan kännas som en svår process för dig som är ny på arbetsmarknaden – den glada nyheten är att du inte är ensam. Vi på Asuria vet vad arbetsgivarna behöver och har i över 20 år coachat arbetssökande till meningsfulla och långsiktiga jobb. Vi arbetar för hållbara matchningar där du inte bara får ett jobb, utan också kan behålla det och trivas på lång sikt. 

När du kommer till oss får du träffa en av våra erfarna handledare som stöttar dig hela vägen till arbete eller studier, vi hjälper till med allt från hur du ska skriva ditt CV till hur du kan förbereda dig inför en arbetsintervju!

Vi utgår från just din situation, dina behov och dina mål. Du har också möjlighet att boka in samtal med vår erfarna studie- och yrkesvägledare. 

Vi stöttar dig i tre enkla steg!

Vårt mål att snabbt hitta rätt väg framåt för dig. Så här går det till:  

1) Vi lär känna varandra
Vi börjar med att identifiera dina styrkor och möjliga utvecklingsområden. Tillsammans sätter vi tydliga mål som vi fokuserar på under våra individuella samtal.

2) Vi kör igång
Med inspirerande och utvecklande aktiviteter rustar vi dig för arbetssökande. Det kan till exempel handla om förberedelser inför en arbetsintervju, coachande samtal med fokus på utbildning, jobb och välmående, workshops om hur man skapar ett tilltalande CV, ansökningshandlingar eller hur du kan jobba med personlig marknadsföring. Under din tid hos oss träffar du kontinuerligt din personliga handledare för att prata om vägen framåt. 

3) Du hittar din sysselsättning
Målet är att så snart som möjligt hitta ditt nya jobb, direkt eller via studier. När du känner dig rustad för arbetsmarknaden hjälper vi dig att nå ut till potentiella arbetsgivare. Vi matchar dig med passande jobb och coachar dig i hur du själv kan hitta jobb och bygga nätverk. Vi sätter dina behov i fokus och med stor optimism, kontaktnät och kunskap om arbetsmarknaden finns vi vid din sida på vägen mot dina mål. 

Hör gärna av dig - vi är nyfikna på ditt nästa steg!

Och du: vi finns kvar för att stötta dig, även när du blivit anställd, hos oss kommer du ha en mentor under de första månaderna efter att du börjat nytt jobb eller börjat studera. En mentor som vägleder, ger dig råd och som erbjuder det stöd du kan tänkas behöva för att säkerställa att du har maximal chans att behålla ditt nya jobb på lång sikt, eller klara av dina studier.

Är du arbetslös och är inskriven på arbetsförmedlingen? Kontakta oss här så berättar vi mer om vår rusta och matcha verksamhet.
 


Om Asuria

I samarbete med arbetsgivare, myndigheter och kommuner stöttar Asuria jobbsökande till en långsiktig anställning. Vi är ett internationellt företag med mer än 30 års erfarenhet av att hjälpa människor att hitta rätt i arbetslivet. Det som gör oss på Asuria lite annorlunda är att vi är entreprenörer. Med kreativitet,  gott humör och en genuin tro på framgång löser vi komplexa utmaningar i ständigt nya situationer. Tillsammans når vi långt!

Författare

Asuria

Vill du läsa fler nyheter från oss?

Tillbaka till artiklar