<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=120532333010801&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Asuria_Logo
Guida mig till studier
Hitta ett jobb

Asuria expanderar i Eskilstuna

Lästid: 2 min

Asuria, expertbolaget inom Rusta och matcha, fortsätter sin tillväxtresa och öppnar upp nytt kontor i Kyrkans hus Eskilstuna!  Efter det nya kontoret i Eskilstuna har Asuria nu sexton kontor i södra och mellersta Sverige. Planen är att erbjuda en stimulerande miljö för Asurias rusta och matcha deltagare. Magnus Keineby, handledare och ansvarig för Eskilstuna kontoret, ser fram emot att välkomna nya deltagare.

Verksamhet: Rusta och matcha
Ort: Eskilstuna

Om Magnus

”Jag har en bred kunskap om arbetsmarknaden, ansökningsprocessen och studier på alla nivåer. Genom min breda yrkeserfarenhet inom utbildning och IT samt många års erfarenhet av att driva företag, vet jag vilken typ av kompetens som företag idag efterfrågar och hur de resonerar kring arbetskraft.”

Besök gärna vår hemsida

Det personliga mötet med våra handledare är kärnan i vår verksamhet och bra att ta tillvara. Se därför till att gå in på vår hemsida och registrera dig om du är inskriven hos arbetsförmedlingen och behöver hjälp med att hitta ditt nya jobb!

Mer information?

Kontakta Magnus Keineby, Handledare för Asurias nya kontor i Eskilstuna, magnus.keineby@asuria.se eller ring 072-211 73 15.

Fotografi: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kyrkans_hus_Eskilstuna.JPG


Om Asuria

I samarbete med arbetsgivare, myndigheter och kommuner stöttar Asuria jobbsökande till en långsiktig anställning. Vi är ett internationellt företag med mer än 30 års erfarenhet av att hjälpa människor att hitta rätt i arbetslivet. Det som gör oss på Asuria lite annorlunda är att vi är entreprenörer. Med kreativitet,  gott humör och en genuin tro på framgång löser vi komplexa utmaningar i ständigt nya situationer. Tillsammans når vi långt!

Författare

Asuria

Vill du läsa fler nyheter från oss?

Tillbaka till artiklar