<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=120532333010801&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Asuria_Logo
Hitta medarbetare
Hjälp mig att hitta ett jobb
Om Asuria

I samarbete med arbetsgivare, myndigheter och kommuner hjälper Asuria jobbsökande att hitta långsiktig anställning

Jobbsökande

Jobseeker_Placeholder1

Arbetsgivare

Employers_Placeholder

Uppdragsgivare

Government

Entreprenöriella hjärtan

Det som gör Asuria verkligen unikt är att hos oss är alla verkligen entreprenörer. Asurias företagskultur driver nytänkande, utmaning och passion i alla tjänster vi levererar.

Kärnan i alla våra tjänster är Asurias anställda. Vi tror på att framgång i tjänsteleverans bygger på att varje medarbetare behandlar alla vi möter med empati, värdighet och respekt. 

Vår personal rekryteras från många olika bakgrunder, men det gemensamma för alla är deras vilja att hitta nya idéer och tillvägagångssätt, vara fantasifulla, uppfinningsrika och snabbfotade i förändringar samt ständigt sträva efter kontinuerlig förbättring.

Vår förmåga och önskan att konstant förnyas och utvecklas återspeglas i vår tillämpning av de senaste forskningsrönen inom kognitiv beteendevetenskap och psykologisk ekonomi; detta för att säkerställa att vi fokuserar på varje individs styrkor. Vi tillämpar också den bästa tekniken för att garantera att vi levererar våra tjänster så effektivt som möjligt samt med största möjliga effekt. 

Hos Asuria kommer du alltid att hitta nya tillvägagångssätt att utföra tjänster riktade till människor. Tillvägagångssätt som fokuserar på innovation och tillväxttänkande parat med en empatisk inställning till de personer som vi är här för att hjälpa. 

Asuria är ett företag som består av människor med entreprenöriella hjärtan.

Floating_5
Floating-7
Floating-6
Floating_1
Floating_3

Vi hjälper människor hitta arbete

På Asuria förbereder vi dig, informerar dig och hjälper dig varje steg på vägen för att få och behålla det jobb som passar dig bäst.

Hitta ditt nästa jobb

Vi hjälper företag hitta personal

Asuria är din samarbetspartner när det rör att hitta personal via offentligt finansierade matchningstjänster. 

Hitta kvalificerad personal

Vi hjälper myndigheter

I över 20 år har PeoplePlus levererat matchningstjänster till stat och myndigheter. Vår förmåga och expertis innebär att vi drivs av att uppnå överenskomna mål. 

Upptäck vad vi kan göra i din kommun eller region

Har du frågor? Vi finns här för dig.

Visa FAQ Kontakta oss