<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=120532333010801&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Asuria_Logo
Hitta medarbetare
Hjälp mig att hitta ett jobb
Arbetssökande

Vi hjälper dig till ditt nästa jobb

Varför ska du välja Asuria för Kundval Rusta och Matcha (KROM)? 

Boka en tid med en av våra jobbcoacher
Hero-banner
we-believe-in-you

Vi tror på dig

På Asuria tar vi hänsyn till dina livserfarenheter och färdigheter, det är detta som ligger till grund för ditt nästa steg. Vi lägger också stort fokus på din potential, vad du har möjlighet att åstadkomma i framtiden, ditt välbefinnande och din önskan att få ett tillfredsställande, långsiktigt jobb. 

Vi vill att du ska lyckas och må bra. Vi dömer ingen på förhand. 

Eftersom din framtida anställning är vår främsta uppgift, kommer vi att koncentrera oss på dina erfarenheter och styrkor. För oss är det självklart att visa stor respekt för alla som vi coachar, oavsett bakgrund. 

I vår ”lära-känna-process är det du som leder och vi som lär oss. Vi vill veta allt om dig och dina intressen, erfarenheter, förmågor och mål. Då får vi bästa möjliga förutsättningar att kunna hjälpas åt att utforska ditt nästa steg. 

Genom att bättre förstå vem du är, kan vi hjälpa dig att hantera dina förväntningar kring vilka jobb som bäst matchar din profil. Kanske är det så att du behöver en vidareutbildning eller kompetensutveckling för att nå dit du vill.  

Framförallt så hjälper vi dig att presentera dig själv på bästa sätt för potentiella arbetsgivare. Det är viktigt att du visar vem du är och vad du kan skapa för värde för dem genom hela ansöknings- och intervjuprocessen.  

Vi hör dig

Vi pratar inte bara. Vi lyssnar.  

Din Asuria Jobbcoach kommer att stå bredvid dig varje steg på vägen mot ditt nya jobb. Vi är experter på att identifiera vad arbetsgivare letar efter och vilken kompetens de behöver. Därför kommer vi kunna leda dig i rätt riktning. 

Din Asuria Jobbcoach kommer att lära känna ditt riktiga jag. Din coach blir din största supporter och hejar på dig hela vägen in i mål. En coach som lyssnar på dina önskemål och utmaningar för att hitta en arbetsgivare som är din perfekta matchning. 

Vi stöttar dig på resan mot ett arbete som bäst svarar mot dina erfarenheter och kunskaper. Du ska hitta ett jobb som är långsiktigt bra och utvecklande för dig.  

Asuria är utvald leverantör till Arbetsförmedlingen och av  Kundval Rusta och Matcha (KROM). Det innebär att vi: 

  • Hjälper dig att identifiera dina styrkor, befintliga färdigheter samt vad du behöver utveckla 
  • Hjälper dig förbättra din förmåga att söka jobb  
  • Hjälper dig förstå vad Kundval Rusta och Matcha (KROM) kan innebära för dig, hur verkligheten på dagens arbetsmarknad ser ut och vilka förväntningar som finns hos arbetsgivare 
  • Hjälper dig att känna förtroende för jobbsökarprocessen och att arbetsgivare ska känna förtroende för dig 
  • Ser till att du vet vilka resurser som finns tillgängliga för dig så att du kan maximera dina chanser att hitta och behålla ett jobb 

Vårt mål som leverantör av Kundval Rusta och Matcha (KROM) är att ge dig det stöd du behöver för att ta kontroll över ditt jobbsökande, så att du kan få det jobb som fungerar bäst för dig och din framtid. 

Dot-person
We Hear You
dot-people

Vi hjälper dig

I mer än 20 år har Asuria hjälpt personer, precis som du, att hitta meningsfulla jobb. 

Vi vet att alltför ofta har din verkliga potential inte kommunicerats på rätt sätt. Eller så har den helt enkelt inte upptäckts och därför når du inte hela vägen fram till potentiella arbetsgivare. Vi tar ett helhetsgrepp om dig och din kompetens, och ser till att alla verkligen ser det värde du kan bidra med. 

Även om vår statistik över personer som vi har hjälpt till jobb är bra, så kommer vi aldrig att behandla dig som en siffra i den statistiken. Vi är respektfulla och engagerade i just dig. 

Vi hjälper dig att förbereda jobbintervjun 

Vi finns också här för att hjälpa dig med förberedelser inför intervjun, till exempel vilken typ av frågor du kan förvänta dig och hur du bäst svarar på dem. 

När du är anställd kommer vi fortsätta vara en mentor under de närmsta månaderna. En mentor som vägleder, ger dig råd och som erbjuder all hjälp du kan behöva för att säkerställa att du har maximal chans att behålla ditt nya jobb på lång sikt. 

Kom i gång med tre enkla steg

1

Anmäl ditt intresse i formuläret

2

Vi kommer att kontakta dig för att ta reda på om du uppfyller kraven för jobbcoachning, men det är Arbetsförmedlingen som beslutar om du har rätt att ta del av tjänsten. 

3

Vi matchar dig med en dedikerad jobbcoach som förstår dina styrkor och som hjälper dig att sätta upp dina jobbmål. 

Låt oss hitta ett jobb som du kommer att älska! 

Jag är inte van vid att ha normalt hälsosamt stöd, det har alltid varit stöd med motiv, men det är faktiskt riktigt hälsosamt stöd. Att veta att jag får stöd på det sättet och att jag inte bara är ett annat nummer, det är en riktigt trevlig känsla!
Bara att ha någon där som verkligen var bekymrad och intresserad av vad jag gjorde inspirerade mig verkligen.
Testimonial_3
Testimonial_2-1-1
Testimonial_1-2-2

Jag är inte van vid att ha normalt hälsosamt stöd, det har alltid varit stöd med motiv, men det är faktiskt riktigt hälsosamt stöd. Att veta att jag får stöd på det sättet och att jag inte bara är ett annat nummer, det är en riktigt trevlig känsla!
Bara att ha någon där som verkligen var bekymrad och intresserad av vad jag gjorde inspirerade mig verkligen.

Meningsfullt arbete. Matchat med din kompetens.

Boka träff med en jobbcoach och hitta ditt nästa jobb!

Börja här